štvrtok 20. júla 2017

Sparte hrozí tímy zo Škandinávie, Plzeň môže hrať so Žilinou

Plzeň, Sparta a Liberec sú medzi nasadenými, ale ľahký žreb je zrejme nestretne.

Futbalová Sparta môže znovu ľutovať, že dobre rozohraný súboj 3. predkola Ligy majstrov proti CSKA Moskva k víťazstvu nedotiahla. Los záverečnej fázy kvalifikácie Európskej bet365 mobil ligy, kam ako neúspešný tím z prestížnej klubovej súťaže "spadla", ju určite nepoteší.

Je päťdesiatpercentné možnosť, že dostane súpera zo Škandinávie, proti ktorým sa jej v poslednej dobe nedarí.Spomienky na švédskej kluby Häcken a Malmö sú ešte príliš živé a bolestné.

Sparte hrozí, že narazia na dánskeho majstra Midtjylland, fínskeho šampióna HJK Helsinki či nórsky Odds. Ani ďa lší možní súperi nie sú práve príjemní. Rumunská Astra Giurgiu, ktorá vlani ľahko vyradila Liberec. Nevyzpytalná azerbajdžanská Gabala so sebou nesie úmorné cestovanie a potom je tu švajčiarsky Thun, na ktorý Sparta nemajú príjemné spomienky zo základnej skupiny Ligy majstrov z roku 2005. Navyše vlani neuspeli proti inému švajčiarskemu klubu Young Boys Bern.

Plzeň si môže zopakovať štyri roky starý súboj s Rosenborgom Trondheim. Vtedy obe stretnutia v 3. predkole Ligy majstrov vyhrala.Alebo prežije derby so Žilinou, kde si urobil meno Pavel Vrba, neskoršie strojca súčasného bet365 stavky plzenského boomu. Príjemnou variantom by bol rakúsky Altach - nie príliš ťažký súper a jednoduchá logistika. Neatraktívne a náročné by boli súboje s Vojvodina Novi Sad a ukrajinským Luhansk.

Liberec vie, že bude cestovať na východ, keď k tomuto zemepisnému pojmu zaradím e aj Balkán. Nenarazí na veľká mužstva a favoritmi, ale zároveň sa nemôže tešiť na atraktívne duely, hoci "derby" s Hajdukom Split by na zahodenie nebolo.


Na koho môže naraziť ďalej?Atromitos je štvrtý tím gréckej ligy, Dinamo Minsk je bieloruský vicemajster, Videoton Székersfehervár je maďarský šampión, Rabotnicki Skopje skončili druhé v macedónskej lige a Kajrat Almaty bet365 sú vicemajstrom Kazachstane.

Jablonec ako bet365 bonus Nenasadená môže naraziť na Ajax Amsterdam, ktorý nezvládol kvalifikáciu Ligy majstrov proti Rapidu Viedeň.

PAOK Solún zviedol vyrovnanej bitky s Trnavou, bol len o gól lepší. Young Boys Bern , vicemajster Švajčiarska, vypadol z kvalifikácie o Ligu majstrov s Monakom, Standard Liége je až štvrtým tímom posledného ročníka belgickej ligy. Saint-Étienne sa dostalo do Európy ako piatym tím francúzskej ligy a to len preto, že Paríž St.Germain vyhralo titul aj oba poháre.

bet 365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára