nedeľa 16. apríla 2017

UCLA Bruins narušit top-zařadil Kentucky Wildcats v Pauley Pavilion

Down 15 bodů ve druhé polovině, trenér John Calipari řekl svým Kentucky Wildcats šli zjistit, kdo má rád bojovat a dělat vítězné hry.

Odpověď nebyl nikdo.

No1 Kentucky nikdy běh větší než čtyři body a vedl pro všechny 30 sekund ztrácí 87-77 na UCLA ve čtvrtek v noci, kdy se Wildcats střelil sezóny nejhorší 38% z pole.

< p> „Bili naše mozky," řekl Calipari.

Thomas Welsh vedl pět hráčů v dvouciferných čísel s 21 bodů a 11 doskoků pro Bruins (5-3), který porazil top-zařadil tým poprvé od roku 2003.

Isaiah Briscoe vedl Kentucky (7-1) s 20 body, zatímco Jamal Murray přidal 17 a Derek Willis měl 11.

Wildcats měl pět hráčů v faul problémy, včetně Alex Poythress, který znečistil ven se čtyřmi body se pod nechal 10 minut.Přišli o pravidelný-kořenit hru poprvé od 8. března 2014 na Floridě.

„Byli jsme za dřív. Jen jsme měli nějaké lidi, kteří nehráli dobře, a tam jsou asi čtyři z nich,"řekl Calipari.

Wildcats ztracené start dopředu Marcus Lee, který utrpěl poranění hlavy v prvním poločase a nevrátil. Ten zaznamenal ve dvou postav ve čtyřech hrách a měl dvě dvojité zdvojnásobí.

„Marcus je tak cenný," řekl strážný Tyler Ulis, jehož pravý loket pořád bolí z minulého pátečního utkání. „Hledal jsem ho v průběhu hry, s dotazem:‚Kde je ten, u?'Byl v zadní části šatny. Byl stále dvojité Bet365-Bonus zdarma zdvojnásobí pro nás. Je to jeden z nejlepších rebounders v zemi.tady potřeboval i jsme ho."

Prvák Skal Labissiere proběhlo šest bodů a jeden rebound se čtyřmi fauly.

„'Chlapče, musíš bojovat. Musíš k boji,"řekl mu Calipari. „Jedna z věcí, které jsem mu řekli, že věci nejdou vždy pravdu. Řekl jsem mu, že před zápasem. Celý tým. Musíš mít sázky na Bet365 zábavné hře. Můžete to udělat, že v případě, že druhý tým děrování vás do tváře, a nejste obrací zpět. Už nikdy nebudete hrát s radostí."

Výsledkem byl dramatický obrat z prosince loňského roku, kdy Wildcats zasadil Bruins A 39-point mlácení v Chicagu.Kentucky otevřel tu hru s 24-0 běhu a vedl 41-7 po poločasu.

„Toto vítězství je velmi, velmi zvláštní jen kvůli tomu, co se stalo loni," řekl trenér Bruins Steve Alford. „Měli oni ne jen číslo jedna tým v zemi, měli jsme sedm bodů (první) pololetí minulého roku."

Tentokrát se Bruins dominuje od začátku, jít na 9-0 běžet po Kentucky vstřelil první koš herní. Běželi off 10 bodů rovný později v polovině, kdy Bruins zastřelil 50% a pod vedením 11.

UCLA otevřel druhou polovinu s 17-10 spurtu budovat svůj největší náskok 15.Welsh a Parker, kteří měli oba dva body v prvním pololetí zaznamenal každý šest bodů.

V Wildcats nemohli dostat jejich čin v zařízení, se zdá, že se snaží dělat příliš mnoho v zoufalé snaze snížit jejich dvouciferný deficit. Mají v jednociferné jen jednou - na počátku druhé polovině roku. tříbodový hru Willis dostal je do 67-57 před sobě jdoucích košů podle Hamiltona a velštině tlačil UCLA své vedení 71-57.

Bruins vedl 37-29 v poločase po držení Wildcats na jejich nejhorší první -half procento střelby (37,5), v sezóně.


Kentucky vynechal 10 ze svých posledních 13 výstřelů.

Bet365-Více informací

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára