štvrtok 13. apríla 2017

Francúzsko odišiel, keď Yoann Huget vylúčil zostatok svetového pohára v rugby

Po euforické scén v Brightone bol tam len jeden spôsob, ako ísť. Nie že by to bol katastrofálny zápas - rozhodne nie tak zlá, ako niektorí z najnovších vydaniach tohto lieku - ale ani jedna strana zamieril do Twickenham noci v dobrom mood.France sa hore a beží s Louisom Picamoles vlčím prítomnosť | Eddie Butler Viac

Francúzsko stratili hviezda krídlo Yoann Huget pre zvyšok turnaja s roztrhnutú skríženého väzu, čo viac ako vzal lesk off na 32-10 víťazstvo nikdy neboli pravdepodobne vynechať ďalej. Že sa nepodarilo zaregistrovať bonus bodom bola zdrojom ľútosti, aj keď triviálne vo svetle Huget nešťastia.Castres '28-ro čný krídlo Rémy Grosso bol povolaný ako náhrada.

Pokiaľ ide o Taliansko nebol vyvažujúce funkcie v dohľade. Trpeli vlastné zranenia turnaj nekončí, tentoraz pre Andrea Masi, ktorý pretrhne Achillovu šľachu. Taká je závažnosť zranení a vek hráča, Masi kariéra je v ohrození. Oni už stratil Luca Moris pred turnajom začalo, a dve ďalšie centrá, Gonzalo Garcia a Tommaso Benvenuti, sa snaží prekonať niggles včas na zápas proti Kanade. Jedná sa o full-on Midfield krízy.Cynici by povedali Taliani trpí jedným z tých, na najlepšie časy.

Ale v tomto zápase to bol ich set kusu a následné vnímanie disciplínou, ktorá sa pre nich. Craig Joubert bol v píšťaly-šťastné nálade vyhodiť 34-krát, prakticky raz pre každú minútu bola lopta v hre, a nájsť proti Taliansku na 18 týchto príležitostiach. Ich mlyn bol obzvlášť penalizované, čo je ironické, vzhľadom k tomu, že to bolo najviac skúsený v histórii S vetového pohára.

Martin Castrogiovanni, ktorý vlastnil 113 227 svojich súhrnných čiapky ísť do hry, keď bol zmätený. "Mali sme rovnaký skrumáž za posledných 10 rokov," povedal. "Jeden týždeň budete vyzerať dobre a budúci všetko ide proti vám.Viem, že rozhodca má vždy pravdu, ale niekedy je dobré vedieť, čo musíme urobiť, "

Na zadnej strane kaskády sankcií -, že pripustil, 11 v prvej polovici - Taliansko ocitli 15- 3 dole na prestávku.


Keď Francúzsko zaznamenal 10 bodov v prvých piatich minútach druhej polovice taliansky jemný stisk na hre bola rozbitá, keď France boli hodní víťazstvo.

Žiadny rozhodca nemôže nikdy úplne zbaviť pocitu, že je hádanie, pokiaľ ide o interpretáciu dianie na v danom mlyne, ale Francúzsko je nemal vyzerať presvedčivejšie. Snažili sa hrať trochu taky.Jeden pokus v prvom polroku bol vylúčený po dvoch konzultácií s TMO, ktorá sa rýchlo stáva Svetového pohára je najviac viditeľné rozpaky.

Ale v druhej polovici oni zaregistrovali dva pokusy, ako strelí tighthead rekvizita v rozpore s myšlienkou, že by mohlo dôjsť ku Dour záležitosti. Prvý z nich, Unibet-Viac informácií podľa Rabah Slimani, nasledoval slávnu stekajú vľavo Noa Nakaitaci a drzým Grubber kopu Frédéric Michalak. Že jeden zlomil hru a potom, čo Dávid Venditti odpovedal s talianskou osamelé pokus, druhý, ktorého autorom je Nicolas Mas 10 minút ísť, požičal hostia znižujú vhodne presvedčiť prsteň.

Francúzsko nikdy hrozil zaregistrovať bonusový bod, ale tento bazén je vysoko nepravdepodobné, že by ísť dole k tomu.Strata Hugetu je ďaleko väčšia rana. Francúzsko sa chystá pre svoje stretnutie s Írskom v poslednom kole zápasových zápasov. Ta liansko však bude potrebovať zázrak, čím chceme povedať víťazstvo nad Írskom a objavenie vhodného centra alebo dvoch, aby sme sa dostali do prvého štvrťroku.

Unibet-Vyzdvihnúť bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára