piatok 14. apríla 2017

Sergio García nastavuje tempo BMW Masters s prvom kole 64 v Šanghaji

Sergio García vyhlásil jednorazové vedenie po prvom kole BMW Masters v Šanghaji, keď sa pozrel, aby sa svoju poslednú šancu na víťazstvo na European Tour v tomto roku.

García, ktorý nie je hrať sezóna nekončí DP World Tour Championship v Dubaji budúci týždeň, vyhral 11-krát na Tour, ale back-to-back šieste miesto skončí pod holým nebom a European Masters sú jeho najlepšie výsledky kampane.

Avšak, 35-ročný Španiel bol 11. v WGC-HSBC Champions v minulom týždni a pokračoval, že dobrá forma cez mesto na jazere Mälaren, s deviatimi birdie a jedno bogey do otvoru 64.Russell Knox zlozi Šanghajské prekvapenie s roz právkou WGC-HSBC Champions výhra viac

od 10., García birdie štyri z jeho prvých piatich jamkách pred zvrhnutím výstrel na 17. až dosiahne obrat v 33, cez vlhké, zatiahnutej oblohe.

Ďalšie birdies v 1., 2., 4., 6. a 7. videl García dom v 31. dokončiť osem pod par, jednu ranu pred svojím Ryder Cup team-mate Victor Dubuisson a víťazom BMW PGA Championship, An Byeong-hun.

"Som samozrejme hrá pekne," povedal García. "Podmienky boli celkom dobré - nie moc vietor, trochu mrholenie, ale iné, než že to bolo dobré.Jazdil som veľmi dobre a to mi dalo veľa príležitostí na to, aby som zasiahla niektoré dobré železné zábery. "Je to druh kola, ktorú hľadáte a dúfajme, že sa budem zlepšovať, ako týždeň pokračuje. Budeme tam v nedeľu mať šancu. "

Dubuisson, ktorý vyhral Turkish Airlines Open pred dvoma týždňami, ale nebol vhodný pre šampiónov HSBC, si vybral bezchybný 65, ktorý mu vyhovoval jeho hrá č , An, s anglicky Ross Fisher a Dánska Lucas Bjerregaard strela za sebou. S Rory McIlroy nie súťaží, jeho súperi v Race do Dubaj mal šancu predbehnúť štyrikrát hlavný víťaz v poradí.Jeho najbližší súper, Danny Willett, len potrebuje dokončiť 28. alebo lepšie v 78-man poľa, zatiaľ čo Shane Lowry, Louis Oosthuizen a Justin Rose je potrebné dokončiť druhý alebo lepšie a Branden Grace sa potrebuje vyhrať.

Rose, ktorý bogeyed 72. dieru pred 12 mesiacmi prísť na trojčlennú play-off o jedinú ranu, hit birdie na štyroch z jeho posledných siedmich jamkách strieľať 67, s Lowry a Oosthuizen dva pod a milosti jeden pod.

Willett bolo dve pod par s piatimi otvormi hrať, ale robil bogey na 5. po zistení piesok z odpaliska a tri putted 8. do karty hladina par 72.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára