utorok 11. apríla 2017

Invincibles otvárač Arthur Morris zomiera vo veku 93 rokov

Arthur Morris, jeden z najlepších austrálskych úvodným batsmen a kľúčový člen Invincibles boku Dona Bradman je, zomrel vo veku 93.

ľavák Morris zaznamenal 3,533 behov v 46 testov v priemere 46,48 a bol menovaný v austrálskom tíme storočí v roku 2000

To bolo v roku 1948 turné po Anglicku, kde Morris mal vrcholný okamih, bodovanie najviac beží ako "Invincibles" išiel neporazený throughout.Ashes roku 2015 :. Peter Siddle dáva Austrália okraj, ktorý znižuje Anglicku suť viac

196 si pripísal na ovále, v piatom a poslednom teste série Betclic-Vyzdvihnúť bonus popola, bol skvele zatienený druhej guľovej kačicu Bradman v jeho rozlúčkovej smenách.Morris bol na konci streleckého zápasu, keď Eric Hollies vybojoval austrálskeho veľkého, ktorý potreboval iba štyri série, ktoré skončili s priemerom 100 kariéry.

"Bohužiaľ sme stratili drahocenný vzťah Naša minulosť ", uviedol v sobotu predseda Kriket Austrálie Wally Edwards. "Arthur Morris bol skvelý muž a jeden z pravých víťazov austrálskeho kriku, ktorý až doteraz bol cenným spojením s mimoriadnou éru hry." Keď sa diskutuje o najlepších otváračoch Austrálie, jeho Meno bude vždy jedným z prvých spomenutých.


"

Morris bol najstarší z dvoch pozostalých členov Neporaziteľných.Neil Harvey, 86, ďalší skvelý ľavák pálkar, je jedinou zostávajúce hráč z tohto zájazdu čatu.

Narodil sa v renomovanej plá� �ový predmestí Sydney z Bondi, Morris bol prvý pálkar skórovať storočia v oboch kolách jeho prvotriedne debut ako 18-ročný New South Wales.

jeho medzinárodná kariéra bol zastavený vypuknutím druhej svetovej vojny, ale po obnovení krikete v roku 1946, on robil jeho test debut proti Anglicku v Brisbane. On dal jeho prvé storočie v treťom zápase série v Melbourne.

Tento prielom bol nasledovaný dvojča stáročia v budúcom zápase v Adelaide.Morris, ktorý bol kapitánom Austrálii dvakrát skončil s 12 ton v jeho kariére, vrátane veliteľským 206 proti Anglicku v teste Adelaide série 1951.

Betclic-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára