nedeľa 23. júla 2017

Slavia sa pred derby ženie do Ústí. Pozlobíme ju, hovorí kouč domácich

"Bolo by pekné vyradiť ju znova. Ale vieme o kvalitách Slavie, ktorá sa teraz trošku dvíha. Chceme zošívané rozhnevať, skomplikovať im to, "vyhlásil Stanislav Pelc, športový manažér druholigového FK Ústí.

Zápas 3. kola pohára vypukne na Mestskom štadióne v šesť podvečer a oba celky do neho idú v podobnom rozpoložení . Ústí je v 2. lige piatej s 12 bodmi a so skóre 14: 7, Slavia v 1. lige šiesta s 11 bodmi a so skóre 13: 7. Navyše po pohári podstúpi ťažké testy: Ústí v piatok nastúpi v Českých Budějoviciach, Slavia v nedeľu k najslávnejšiemu derby so Spartou.

"Slavia je pre nás bonbónik a po hráčoch budem chcieť, nech si zápas užijú a odmakají. Ale hlavne ma zaujíma liga, "doznal ústecký tréner Petr Němec.Je možné, že prot i zošívaným dá príležitosť aj doterajším náhradníkom, čo ale nemusí byť vôbec na škodu. "Teraz máme lavičku kvalitné, vždy moc nehrajú treba Veverička s Leibla, ktorí normálne patrili do základu," upozornil Pelc.

Kapitán Latka či Bombardér Škoda, ktorý dvoma gólmi spasil reprezentáciu v zápase proti Kazachstanu, boli v októbri 2012 pri tom, keď Slavia v Ústí vypadla. Ústeckým pamätníkov sú Zeman, Peterka, Veverka a brankár Zacharda, ktorý chytil poslednú penaltu Kisel.

"Uvidíme, či Slavia nebude šetriť opory. Na druhú stranu asi cíti, že šancu na európske poháre má najväčší práve z tejto súťaže, "mieni Pelc.Slávistický kouč Dušan Uhrin mladší na klubovom webe avizoval, že zrejme nasadí novú posilu do obrany Frydrych z Ostravy. "Je u nás päť dní, čo je na adaptáciu krátka doba. Je to hráč do základu, ale súčasne aj konkurencia pre ostatných, "povedal Uhrin mladší.

Ústí rieši problémy so stopérmi, Zukic má stopku za vylúčenie proti Pardubiciam a mladý rasou je na reprezentačnom zraze Čiernej Hory U19.

Vstupenka na pohárový šláger stojí 50 korún, Pelc vyzerá dvojtisícovú návštevu. Pre slávistu je vyhradená malá tribúna.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára