sobota 15. apríla 2017

Rozhodca varuje poroty na Lou Vincent dôkazov v krivej výpovede súd Chris Cairns

Prokurátori v procese krivej kriminality bývalého kapitána krikete Nového Zélandu Chrisom Cairnsom boli v piatok varovaní sudcom, aby boli opatrní pri posudzovaní dôkazov o prijatom fixátore Lou Vincentovi.

Cairns, 45 a Jeho spolužiak a právny zástupca Andrew Fitch-Holland čelí krivým prísahám a prehnaniu priebehu obvinení zo spravodlivosti po tom, ako všetci kolegovia úspešne žalovali predsedu indickej Premier League Lalita Modiho za to, že ho obvinil z zápasu o zápas na Twitteri v roku 2010.Chris Cairns ' - obžalovaný sa stal časťou, obhajoba advokáta povedal súdu Prečítajte si viac

Prípad utajovania mu zaplatil 90 000 libier, ale údajne klamal súd u, keď povedal, že nikdy "nikdy" nezapojil do zápasu zápasov.

Bet365-Ďalšie informácie Porota na korunnom súde v Southwarke v Londýne počula dôkazy od mnohých kriketníkov vrátane Vincenta, Daniela Vettoriho, Brendona McCulluma, Andre Adamsa, Chris Harris a Rickyho Pontinga.


Cairns hrať aktívnu úlohu, vrátane Vincent, ktorý priznal On bol zapojený do fixácie škandál pod "priamym zákazom" od jeho kapitána.Ale v prípade, že prepustený na počte jednej, musí sa osvedčil v počte dvoch rovnako. Sudca bude pokračovať v jeho zhrnul v pondelok v 10 hodín.

Stávkové bonusy Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára