nedeľa 16. apríla 2017

Central Coast Mariners ukradnúť neskoro víťazstvo proti Newcastle Jets

Mitchell Duke ukradol víťaza zranenia čase ako Central Coast začal svoju A-League sezóny s 1-0 víťazstvo nad súpermi derby Newcastle Central Coast Stadium.

Ventilátory vyzeral zmierený s frustrujúce remízu pred Duke outmuscled Taylor Regan na vzdialenejšie tyč hrabať domov ďalekonosnú voľný kop z Glen Trifiro v 91. minúte. Jets apeloval za faul po Regan išla dole, ale ich výkriky boli ignorované.

Je to zničenej inak jasný začiatok pre Jets pod novým trénerom Philom Stubbins.V Severnom Írsku Jonny Steele, ktorý v prvom polčase sklamaný, bol v prvom polčase sklamaný, aby si vzal drevenú lyžicu po strate Emile He skey, Josh Brillante, Ruben Zadkovich a zlatý kufor Adam Taggart. Zlatú príležitosť pre Jets v 57. minúte, keď jeden na jedného s out-of-pozície Liam Reddy, ale jeho štiepaný výstrel bol príliš silný. V prvej polovici, Jets boli pôsobivé A našiel zadnú časť siete v 36. minúte prostredníctvom ekvádorského útočníka Edsona Montana, ale bol to správne zakázaný pre offside. Ale marineri tiež mali svoje chvíle.Vzrušujúci senegalský útočník Malick Mane bol pravidelnou hrozbou a najbližšie k námorníkom v 33. minúte, keď stredný obranca Sam Gallagher vyčistil strelu.

Korean Seung-yong Kim tiež vyhrážal cieľ Jetsa, Chýba úzky s voľným kopím od okraja oblasti v 26. minúte.Kim prišiel o veľa pozornosti a bol na konci žltého vláknitého zákroku Regan v deviatej minúte a lakeť z Steele v 56 ..

Mariners tréner Phil Moss povedal, že to nie je dosť výkonu z boku, ale videl záblesky ich najlepšie a ocenil ich "rozhodnú" obranu. "Je to derby a neočakávate, že je otvorená záležitosť," povedal Moss. "Je to vyrovnaný zápas a bolo fyzické, uprostred parku zvlášť, a myslel som, oba tímy mali svoje šance na výhru v hre.

" Som samozrejme len tak hrdý na svoje chlapcov udržať vieru až do 94. minúty, aby sa chytiť gól, a vždy som si myslel, že v posledných piatich minútach tam bude jedna veľká šanca. "

Stubbins povedal, že je to hra,, pustíme ', ale bol povzbudený úsilím.Povedal, že si nebol istý, či tam bol faul vo vedení-až k cieľu Duke. "Bol to krutý spôsob, ako prísť o hru, to je isté," povedal Stubbins.

"Hovoril som o víťazstvo a čo to stojí, a myslím, že sme sa tam dostali perfektný inštancie u konca hry , že to je to, čo to stojí čo do činenia s situáciu, ktorá uzavrie do konca zápasu, a nemali s tým vyrovnať. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára