pondelok 10. apríla 2017

Canela Alvarez bojovať Miguel Cotto 21. novembra v Las Vegas

Mesto Las Vegas konal súboj storočia v máji. Teraz to bude hostiť zápas roka.

canela Alvarez zídu Miguel Cotto 21. novembra v Mandalay Bay Events Center, horce očakávané matchup medzi dvoma z najväčších atrakcií boxovanie, ktorí pochádzajú z opačných pólov najväčšie vyhrievaný medzinárodnom súperenie v oblasti športu, promotéri oboch bojovníkov oznámil vo štvrtok.

v boji sa bude konať v catchweight z 155lbs.

Cotto (40-4, 33 KO), ktorý v minulom roku sa stal jediným Puerto Říčan bojovník zachytiť svetovej tituly v štyroch váhových triedach, odchádza na treťom kole TKO Daniel Geale v obrane WBC titule middleweight získal od Sergio Martinez. Toto víťazstvo z neho urobilo aj lineárneho šampióna na 160 kg. "Dám fanúšikom boj, ktorý chcú vidieť," povedal Cotto vo vydaní. "Ako som vždy povedal, počas celej svojej kariéry som tu, aby som bojoval s najlepšími menami a najlepšími bojovníkmi. To bude ďalšia kapitola v mojej kariére a budem na neho pripravená. Fanúšikovia sa budú tešiť skutočnému boju, inému klasickému boju v rivalite v Portoriku v Mexiku. "Alvarez (45-1-1, 32 KOs) vystupuje z trikruhu zničenia Jamesa Kirklanda v máji .25-ročný z Guadalajary, ktorého osamelý kariéra prekážka bola bodov strata Floyd Mayweather v roku 2013, je bývalý junior middleweight majster s víťazstvo nad Erislandy Lara, Alfredo Angulo, Austin pstruh a Shane Mosley na jeho knihy.

"Z historického hľadiska mega súboje sú vyrobené, pretože fanúšikovia žiadať je," povedal Alvarez. "V tomto prípade fanúšikovia vyslovil, túžba po tomto boji a je mi potešením povedať, že sa konečne deje. Všetky boje na tejto úrovni sú veľmi dôležité, ale tento boj, najmä má niečo naviac.To bude mať osobitné miesto v histórii ako súčasť veľké súperenie medzi Mexikom a Puerto Rico, a sľubujem všetkým fanúšikom, že to bude udalosť, ktorá nesklame. "

Cotto-Canela okamžite stáva udalosť must-hodinky pádu bridlice skôr ukotvená iba široko parodoval nesúladu medzi Mayweather a Andre Berto, plánované na 12. septembra v Las Vegas.

boj bude televízne vysielanie na HBO pay-per -view. Ďalšie informácie o dostupnosti vstupeniek a výkop tlačovej turné bude čoskoro oznámené, usporiadatelia povedal vo štvrtok.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára